یکی از ادارات تابعه مدیریت دانشجویی میباشد که هدف آن تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن میباشد. این اداره عهده دار تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعدههای غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی با هدف تأمین بخشی از نیازهای معیشتی دانشجویان میباشد. رزرو و توزیع غذا در رستورانها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه انجام میپذیرد.
به منظور تامین بخشی از نیازهای تغذیهای دانشجویان و ایجاد زمینه مناسب جهت رشد و ارتقای دانشجویان و همچنین جلوگیری از بروز بیماریهای ناشی از سوء تغذیه در قالب ارائه صبحانه، ناهار و شام به دانشجویان عزیز فعالیت مینماید.
فعاليتهای اداری: