اداره امور تغذیه

یکی از ادارات تابعه مدیریت دانشجویی می‌باشد که هدف آن تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن می‌باشد. این اداره عهده دار تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده‌های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی با هدف تأمین بخشی از نیازهای معیشتی دانشجویان می‌باشد. رزرو و توزیع غذا در رستوران‌ها و خوابگاه‌ها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه انجام می‌پذیرد.
به منظور تامین بخشی از نیازهای تغذیه‌ای دانشجویان و ایجاد زمینه مناسب جهت رشد و ارتقای دانشجویان و همچنین جلوگیری از بروز بیماری‌های ناشی از سوء تغذیه در قالب ارائه صبحانه، ناهار و شام به دانشجویان عزیز فعالیت می‌نماید.

فعاليت‌های اداری:
  • 1- اقدامات لازم در خصوص انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری 5 قلم اصلی شامل گوشت، برنج، روغن، مرغ و ماهی.

  • 2- مدیریت امور اجرایی در پذیرایی صبحانه، ناهار، شام و میان وعده‌های مراسم‌ها، همایش‌ها و کنفرانس‌های برگزاری شده در دانشگاه.

  • 3- رسیدگی به بهداشت مواد غذایی و مشارکت در ارائه خط مشی‌های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی.

  • 4- تدوین برنامه‌های مربوط به هماهنگ‌سازی امور تغذیه به منظور جلوگیری از کمبودها و نارسایی‌های موجود.

  • 5- ارائه آموزش‌های لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در سلف سرویس‌ها، به منظور آشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان و تهیه کارت تندرستی و سلامت کارکنان شاغل.

  • 6- انجام اقدامات مربوط به تهیه،‌ نگهداری، پخت و توزیع غذا بر اساس اصول بهداشتی و رژیم‌های غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذیربط.

  • 7- انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش‌بینی در تنظیم برنامه‌های غذایی دانشجویان و رفع معایب موجود و افزایش سطح رضایتمندی دانشجویان.

  • 8- ارتقای سیستم‌های اتوماسیون تغذیه دانشجویان.

  • 9- مطالعه و ارزشیابی غذاها و خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها.

  • 10- ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان.

  • 11- پیشنهاد و انجام آزمایش‌های لازم از مواد‌غذایی خام و پخته.

  • 12- ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط در تامین تغدیه دانشجویان.

  • 13- انجام بازدیدهای مستمر و غیر قابل پیش‌بینی از سلف سرویس‌ها و مراکز توزیع غذای دانشجویان در خوابگاه‌ها.

  • 14- اقدامات ضروری در جهت پیش‍گیری از بیماری‌های ناشی از کمبود یا افزایش بی‌رویه مواد غذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف ارتقای کیفی و بهداشتی تغذیه.

سایر فعالیت‌های این اداره عبارتند از صدور کارت يکپارچه دانشجويی و تغذيه، مکاتبات اداری، تنظيم قراردادهای تغذيه، تنظيم درخواست خريد کالا، تهيه و تنظيم آمار و اطلاعات هفتگی رزرو غذای دانشجويان خوابگاهی و غيرخوابگاهی، ثبت نام دانشجويان ورودی جدید، تهيه و تنظيم برنامه غذايی ماهانه دانشجويان، تدوين برنامه‌های مربوط به هماهنگ‌سازی امورتغذيه، انجام امور مربوط به سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجويان و ارتقای این سيستم از جمله فعالیت‌های این اداره است.
پیوندها:
امور تغذیه دانشجویی
شناسنامه خدمت امور تغذیه دانشجویی
سامانه رزرو غذا (اتوماسیون تغذیه)
مدیریت خدمات دانشجویی
اطلاعات تماس :
22431827